Diverse

Yukon Sideview Orice plimbare o aventura

binoclu-yukon

Exista mai multe tipuri de activitati in aer liber si mai multe moduri de desfasurare al acestora dar ceea ce conteaza este experienta pe care o asigura fiecare dintre acestea dar si daca este vorba despre o relaxare completa sau nu. Pentru cei care vor sa se bucure de orice moment petrecut in natura cu siguranta trebuie sa vada tot ceea ce se afla in jurul lor chiar si lucrurile aflate la distanta. Pentru a aduce mai aproape de ochii vostri unele lucruri poate cel mai indicat lucru ar fi sa folositi un binoclu Yukon Sideview iar ceea ce va urma va fi cu siguranta un avantaj foarte mare pentru voi si pentru toti cei care il vor utiliza.

Caracteristici Yukon Sideview

binoclu-yukonPentru inceput putem arunca o privire la caracteristicile constructive ale acestui model si mai exact la faptul ca poate fi purtat foarte usor dar si utilizat foarte usor datorita unui design fiabil si care ii ofera o portabilitate ridicata. Tot legat de constructia acestui model Yukon Sideview putem adauga si posibilitatea de utilizare fara probleme in aer liber indiferent de conditiile meteo intrucat este destul de rezistenta la actiunea factorilor de mediu. Pana la utilizarea in orice mediu trebuie sa il luati cu voi si puteti alege fie geanta de transport pe care o are dar se poate opta si pentru utilizarea si transportul acestuia cu orice alt rucsac. Dimensiunea pe care o are vine tocmai sa va ajute in acest sens intrucat este una de 124 x 99 x 45 mm insa ceea ce poate fi cu adevarat important este faptul ca are o greutate care nu o sa va deranjeze sau sa va incomodeze in nici un fel. Puteti astfel sa va insotiti de acesta atat in cazul in care face plimbari cat si in cazul in care va pregatiti pentru a urca pe un munte intrucat nici nu ii veti sesiza prezenta.

O aventura vizuala

Avand acest binoclu asupra voastra Yukon Sideview nici nu trebuie sa va apropiati foarte mult de ceea ce doriti sa vadeti si asta este cu atat mai avantajos cu cat in cazul in care sunteti in natura majoritatea vietuitoarelor se sperie si la cel mai mic zgomot. Acest aspect este legat atat de cazul in care este vorba despre utilizarea de catre un adult cat si de catre un copil iar designul optic de tip Porro si modul de utilizare este accesibil ambelor categorii de varsta. Nu trebuie sa uitam insa si de cei mai in varsta si care de regula poarta ochelari sau de cei care au ochelari de soare intrucat este prezenta si o caracteristica precum relieful ocular cu o dimensiune de 10mm.

Caracteristicile optice ce vin sa va ajute in alegerea acestui model Yukon Sideview sau in analiza sa sunt legate de diametrul de 21mm al obiectivului dar si de factorul de marire de 8X. Acestea ofera in primul rand un camp vizual real de 7.5 grade si un diametru al pupilei de iesire de 2.6mm iar pentru ajustarea dioptriilor veti avea posibilitatea de a opta pentru un reglaj de +/- 5.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like