Medicină și Sănătate

Prezervativul feminin – eficient si sigur

prezervative femei

Orice cuplu trebuie sa aiba parte de momente frumoase, insa, care sa va faca sa va simtiti si in siguranta. Astfel, este necesar sa se foloseasca prezervativul, de oricare forma ar fi acesta, fie cel pentru barbati, fie cel pentru femei.prezervative femei

Chiar daca sunt multe persoane care prefera astfel de momente sa se intample natural, este indicat, totusi, sa se apeleze la un prezervativ. Acest lucru este recomandat de medici, care stiu bine ce spun. Despre prezervativul feminin este o metoda de contraceptie ceva mai noua.

Bolile cu transmitere sexuala sunt peste tot in intreaga lume. Si nimeni nu isi doreste sa aiba un contact cu acestea. Alegeti sa va protejati folosind prezervativul.

Prezervativul feminin, o eficienta mai crescuta fata de prezervativul masculin. Este adevarat acest lucru?

Da, acest lucru este adevarat. Poate nu stiati, insa, este demonstrat faptul ca acest tip de prezervativ are o eficienta mai ridicata fata de cel clasic pentru barbati, cu pana la 95%. Daca se foloseste asa cum trebuie, acesta confera multa siguranta. Structura si felul in care este pozitionat acesta ii ofera o mai buna protectie.

Important de precizat despre un astfel de prezervativ este faptul ca nu lasa sub nicio forma sa patrunda lichidul spermatic in interior, ceea ii confera o mai mare eficienta si siguranta in utilizare.

Chiar daca acesta da dovada de o mai mare eficienta fata de prezervativul clasic, acesta trebuie verificat inainte sa fie utilizat. Mai exact, este important sa il controlati bine inainte sa il folositi intrucat se poate intampla sa fie spart si nu va doriti acest lucru.

Se reutilizeaza prezervativul feminin spre deosebire de cel masculin?

Cu toate acestea, daca nu stiti prea multe informatii despre cum se indeparteaza acesta, va spunem noi. Acesta are la exterior un inel care se va rasuci si se va trage usor. De asemenea, este important de spus faptul ca acesta nu se va refolosi, ci se va arunca. Pentru femeile care nu se simte sigure si confortabil cu partenerul este indicat sa apeleze la un astfel de prezervativ. Acesta este destul de utilizat de cele care isi doresc sa fie protejate si care tin cont destul de mult de acest aspect.

Acesta este confectionat dintr-un material ceva mai rezistent, astfel incat sa va asigure o mai buna protectie. Nu trebuie decat sa aveti grija atunci cand il utilizati, mai ales daca este pentru prima data. Daca nu va simtiti comod, va irita si va deranjeaza este posibil sa aveti o anumita sensibilitate atunci cand il purtati. Astfel ca, ar trebui sa va ganditi mai bine pe viitor daca sa mai purtati un astfel de prezervativ sau il lasati pe partenerul dumneavoastra sa poarte. Este important confortul intrucat datorita acestuia va veti simti mai bine.

Asadar, daca tineti la sanatatea si la siguranta dumneavoastra, achizitionati un prezervativ la fiecare contact sexual. Le puteti gasi pe XLove.ro. Daca aveti nevoie de ceva mai sigur puteti miza pe cel de tip feminin. Acesta nu este pentru orice femeie, unele fiind mai sensibile, tocmai de aceea, puteti sa incercati sa stiti exact despre ce este vorba.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like