Business

Principalele 6 motive pentru care trebuie sa iti dezvolti afacerea in ONLINE?

6 motive pentru care trebuie sa iti dezvolti afacerea in ONLINE

Pentru ca este o piata in continua crestere. Doar in Romania, vanzarile online in 2019 au fost de 43 Miliarde €, cu 20% mai mult fata de anul anterior. Pentru ca te adresezi unei piete mult mai mari, comparativ cu un magazine fizic. Te adresezi clientilor nationali sau chiar internationali. Poti sa iti deschizi magazinul in cateva zile, daca alegi sa il ai pe o platform gata customizata sau imediat, daca vinzi pe un marketplace.

Costuri mai mici daca alegi sa iti externalizezi serviciul de logistica – depozitare marfa, pregatire/expediere colete sau daca alegi sa faci dropshipping.
Poti sa iti studiezi mai bine clientii si comportamentul lor cand doresc sa cumpere un produs. Vanzi 24 ore din 24, sapte zile pe saptamana.

Lumina naturala la birou – Un beneficiu in afaceri?

Ființele umane nu au fost menite să petreacă tot timpul în interior. De ce? Deoarece lumina soarelui este bună pentru noiatât fizic, cât și psihic. Este forma naturală de lumină și noi funcționăm cel mai bine într-un mediu natural. Din păcate, cei mai mulţi dintre noi nu se pot bucura de mediul natural atât de des pe cât ne-am dori. Cerințele agendei zilnice, cariera, casa și familia, ne pun sub lumina artificială cea mai mare parte a orelor din zi. Iluminarea artificială nu este ideală din mai multe motive. În primul rând, emite energie într-o porţiune incompletă sau neechilibrată a spectrului. Becurile obișnuite incandescente și fluorescente nu pot produce larga gamă de lungimi de unde consistente oferite de soare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like