Business

Google iubeste blogurile!

Google iubeste blogurile
  • De ce Google indexeaza rapid blogurile:
    actualizari frecvente: motoarele de cautare confera o mare importanta publicarii de continut nou.Blogurile sunt mai frecvent actualizate decat site-urile clasice.
  • multiple link-uri: blogurile au mult mai multe link-uri ( uneori chiar prea multe!) decat un site clasic.Aceste legaturi intre blogul tau si alte site-uri sau chiar in interiorul blogului afecteaza pozitionarea si greutatea paginilor sale in motoarele de cautare ( in cazul Google a “page ranking”-ului – chiar va sfatuiesc sa adugati in bara de instrumente de la Google a “page ranking” -‘enable page rank’ la instalare sau adaugati acest buton daca aceasta este deja instalata.).
  • constructia intrinseca a blogurilor: datorita acuratetii si simplitatii paginilor unui blog, acestea sunt mult mai usor si mai exact indexate de Google.
  • arhivare si organizare: arhitectura blogurilor le face mult mai usor de “citit ‘ de catre motoarele de cautare.

M-am referit in acest articol mai ales la Google deoarece este cel mai important motor de cautare, majoritatea cautarilor unui subiect pe internet se face folosindu-l. Pentru a monetiza un blog este esentiala listarea sa pe prima pagina a acestui motor de cautare, fapt care se realizeaza destul de greu gratuit in practica, spre deosebire de listarea in Yahoo!. Succes!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like