Diverse

Cea mai recenta actualizare Microsoft Office pentru iPad adauga suport pentru mouse si trackpad

cea mai recenta actualizare Microsoft Office

Daca utilizati oricare dintre aplicatiile Microsoft Office pe iPad, lucrurile sunt pe cale sa devina mult mai usoare. Daca nu utilizati deja un mouse sau un trackpad in Word, Excel si PowerPoint, veti face asta in curand. Redmond introduce treptat o actualizare, adaugand suport pentru dispozitivele de intrare.

Functionalitate desktop fara desktop

Pe scurt: daca utilizati oricare dintre aplicatiile Microsoft Office pe iPad, lucrurile sunt pe cale sa devina mult mai usoare. Daca nu utilizati deja un mouse sau un trackpad in Word, Excel si PowerPoint, veti face asta in curand. Redmond introduce treptat o actualizare, adaugand suport pentru dispozitivele de intrare.

De curand Microsoft a anuntat ca acorda suport complet pentru mouse si trackpad pentru linia sa Office de aplicatii iPadOS. Word, Excel si PowerPoint de pe iPad vor avea functionalitati mai asemanatoare cu desktopurile si notebook-urile. Apple a introdus anul trecut suport limitat pentru mouse si trackpad cu iPadOS 13 si functionalitati mai avansate cu versiunea 13.4. Acesta l-a imbunatatit si mai mult in acest an in iPadOS 14.

Indiferent daca foloseste un mouse sau trackpad-ul pe noua tastatura Magic Apple, Microsoft promite ca controlul cursorului va fi fluid si precis. De asemenea, spune ca va avea un cursor contextual care isi va schimba forma in functie de sarcina dvs. De exemplu, atunci cand selectati un element, cursorul este un punct; in timp ce deplaseaza acel element, devine un cursor cu patru colturi. Office pentru iPad primeste, de asemenea, un nou meniu de pornire si o panglica pentru a finaliza imbunatatirile de productivitate. Interfata este curata si utilizeaza UI fluent Microsoft. Navigarea prin fisiere si instrumente ar trebui sa fie mult mai intuitiva si mai fluida.

Microsoft spune ca aceasta va fi o „lansare treptata” in urmatoarele cateva saptamani. Deci, daca mouse-ul sau trackpad-ul dvs. nu functioneaza inca in iPad Office, aveti rabdare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like