Medicină și Sănătate

Ventuze pentru masaj anticelulitic

ventuze masaj anticelulitic

Pentru a scapa de celulita intr-un timp foarte scurt, puteti apela la ajutorul unui tratament cu ventuze pentru masaj. Insa este bine de stiut, ca atunci cand apelati la un astfel de tratament realizat cu ajutorul ventuzelor pentru masaj, in scopul combaterii celulitei, acesta trebuie sa fie neaparat combinat cu o dieta destul de sanatoasa si cu exercitii fizice regulate.

Masajul realizat cu ventuze anticelulitice are efectul de a rupe prin absorbtie si prin stimularea drenajului limfatic, acumularile de celulita. In urma unui masaj anticelulitic realizat cu ajutorul unor ventuze pentru masaj, celulita va fi faramata la propriu, iar circulatia sangelui va fi imbunatatita si celulele adipoase si toxinele vor fi eliminate din corp prin canalele limfatice. Cu ajutorul unui astfel de masaj anticelulitic se poate scapa foarte usor de celulita si vergeturi.ventuze masaj anticelulitic

Un astfel de masaj anticelulitic se poate face chiar si de acasa, de orice persoana care se documenteaza cat de cat in ceea ce priveste acest tip de masaj. In cazul in care doriti sa realizati un astfel de masaj anticelulitic, nu aveti nevoie decat de o ventuza pentru masaj anticelulitic de dimensiuni medii si de un ulei pentru masaj care are proprietati anticelulitice ( ulei de jojoba). Se poate folosi chiar si ulei de lamaie, deoarece acesta este destul de eficient in stimularea sistemului limfatic. Primul pas in realizarea unui astfel de masaj anticelulitic consta in aplicarea pe suprafata pielii a uleiului de masaj, dupa care se strange ventuza pentru masaj usor in mana, pentru a se inlatura aerul din interiorul ei. Dupa aceea, ventuza va trebui sa fie plasata pe zona care prezinta celulita si eliberata din stransoare, pentru a se crea vacuumul. Miscarile cu care se va plimba ventuza pentru masaj anticelulitic pe suprafata pielii pot fi facute in zig zag, de sus in jos sau miscari circulare, in jur de aproximativ sase minute pe fiecare zona.

Greseala multora este ca imediat dupa ce scapa de celulita nu mai apeleaza la acest tip de masaj. Este recomandat sa se continue sedintele de masaj, cam o data pe saptamana, pentru ca numai astfel se poate mentine circulatia sangelui la cote optime. Trebuie neaparat sa tineti cont si de dieta dumneavoastra, care trebuie sa fie una sanatoasa, bazata pe proteine si neaparat fara zahar. Este indicat ca persoana in cauza sa apeleze si la exercitii fizice, in special la alergatul zilnic, pentru ca numai astfel circulatia sangelui poate fi mentinuta.

Daca doriti sa va achizitionati niste ventuze masaj anticelulitic, la un pret destul de bun si o calitate deosebita, atunci puteti apela la ajutorul internetului. Pe internet, acestea se pot gasi in cadrul unor magazine de specialitate, care se ocupa cu comercializarea a astfel de produse.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like