Diverse

Gestul unui baiat de 10 ani care a socat lumea, salvand un cerb orb de la o moarte sigura

Gestul unui baiat de 10

Cu atâtea vești proaste în jurul nostru, poate părea dificil să mai găsim adevărate acte de caritate în această lume. Si totusi un act de caritate vine intocmai de la un baiat de 10 ani ,care prin gestul lui facut zilnic fara a primi nici o recompensa a uimit pe multi adulti.Dar din când în când sunt evenimente care ne fac să ne recuperăm credința în umanitate,in special in generatia care vine dupa noi.

Acest băiețel este diferit fata de alti copii de varsta lui, el preferand să renunțe la jocurile sale și, chiar și la timpul său de odihnă, oferindu-l pentru a face diferența. Majoritatea copiilor au un fel de rutină de dimineață: mănâncă micul dejun, verifică mesajele, își aleg hainele dar prea putini duc un cerb orb la mâncare.

Un utilizator Reddit, sub numele de Bluecollarclassicist, a împărtășit lumii această poveste incredibila.Recent, un cerb orb a pornit in cautarea hranei a ajuns intr-un cartier al statului american Illinois, unde locuiește cel care impartaseste in mediul online aceasta experienta.Problema la acest cerb era ,ca era orb .În natură, un animal ca acesta nu are sanse de a supraviețui, dar datorită eforturilor acestui copil, cerbul are acum șanse de supraviețuire.Cerbii orbi nu trăiesc mult timp, de obicei mor de foame sau ajung să fie loviți de vehicule.

Totuși, acest căprior , care din fericire in acest caz ,a vizitat acest cartier întâmplător, unde în fiecare zi un băiat îl ajută să găsească un loc de odihnă și mâncare, îndrumându-l cu atenție, de la un trotuar la altul. Copilul nu a încercat nicio clipă să il adopte ca animal de companie. Nici măcar nu i-a pus un nume. Copilul a căutat cu răbdare căprioara în fiecare zi, ajutând-o să se deplaseze în căutarea hranei.

Din fericire, știrile despre această minunată poveste au zburat și au ajuns la urechile unei organizații locale de salvare, care se ocupă acum de a duce căprioara într-un loc unde pot trăi în siguranță și fericiți.

Copii de multe ori dau un exemplu adultilor in special cand vine vorba de un animal sau chiar alte persoane . Utilizatorul Reddit și soția sa speră să recompenseze actul de bunătate al copilului și să-l ducă să viziteze căprioarele din rezervația sălbatică de stat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like