Diverse

Ce inregistreaza camera de bord cand masina dvs. este oprita

Camere auto

Da, exista un sistem al camerei de bord care poate face inregistrari video de supraveghere in jurul masinii sau camionului dvs. atunci cand motorul este complet oprit. Camerele de bord obisnuite sunt bune pentru conducere, dar majoritatea clientilor doresc camere care inregistreaza automat in modul de monitorizare parcare, zile in care opresc motorul de la vehiculul lor si lasa masina sau camionul oprit pentru o noapte sau pentru cateva zile. O alta caracteristica extrem de utila, pe care le prezinta cele mai bune camere auto, este conectivitatea wireless. In loc sa scoti camera de bord si sa o conectezi la un computer pentru a descarca filmarile, poti descarca wireless fisierul video de pe camera video pe telefonul mobil prin intermediul aplicatiei gratuite pentru camera de bord, unde va fi disponibil ca orice alt fisier video pe care il înregistrezi pe telefonul tau mobil.

Dotari cele mai bune camere auto

Camere bord

Sistemul de supraveghere este dotat cu 2 camere pentru partea din fata si partea din spate a masinii sau camionului si ambele au o forma cilindrica in miscare care permite camerelor sa poata roti camerele la 180 de grade pentru a vedea in exteriorul sau in interiorul masinii. Rotirea camerelor spre interior va permite sa vedeti in interiorul masinii sau cabinei camionului si prin ferestrele care va ofera o vedere de aproape 360 ​​de grade in jurul autovehiculului.

Vizualizare pe telefon

Camerele pot fi vizualizate wireless pe telefonul mobil sau computerul dvs. folosind serviciul cloud de aplicatii. Atata timp cat vehiculul este parcat in apropiere de o conexiune Wi-Fi sau daca vehiculul are un serviciu Wi-Fi intern, camerele pot fi vizualizate indiferent unde se afla. Daca masina sau camionul nu se afla in apropierea unei conexiuni Wi-Fi sau nu are Wi-Fi intern, veti putea totusi sa vedeti camerele wireless de pe telefon, atat timp cat sunteti la 30 de metri de masina.

Functii audio

Cele mai bune camere auto au functie audio care inregistreaza tot timpul in timp ce conduceti si se activeaza atunci când sesizeaza miscarea in apropierea camerei in modul de monitorizare parcare. Puteti dezactiva inregistrarea audio manual sau din aplicatia de pe telefonul mobil. De asemenea, aveti posibilitatea de a ajusta luminozitatea inregistrarii video, permitandu-va sa faceti modificari la inregistrarea de noapte, daca este nevoie. In cele mai multe cazuri, camerele nu trebuie să fie reglate pentru vederea nocturna datorita reglarii automate a senzorului la diferite conditii de iluminare.

Specificatii tehnice de ultima ora

Pentru ca sistemul sa inregistreze in modul de monitorizare parcare, trebuie sa aveti un modul de protectie pentru descarcarea bateriei si o conexiune printr-un dispozitiv numit PMP (Power Magic Pro). Unii furnizori taxeaza suplimentar pentru acest dispozitiv, dar noi il oferim gratuit odata cu achizitionarea camerelor duale model 24 H 750. De asemenea, camerele 24 H 750 reprezinta o actualizare completa a modelului 650 pe care unii distribuitori inca il ofera. Un alt lucru de luat in considerare este suportul tehnic. Ne sprijinim clientii prin instalarea si utilizarea sistemului 750-2ch gratuit, precum si transport gratuit. Atata timp cat aveti modelul 750, veti putea sa ne contactati daca aveti intrebari despre camere.

Daca alegeti o instalare profesionista a camerelor 750, puteti fi sigur ca va vom ajuta sa gasiti un spatiu de instalare accesibil in apropierea locuintei dvs., astfel incat sa puteti folosi camere video imediat după ce primiti sistemul de supraveghere. Face parte din angajamentul nostru pentru a face achizitia, instalarea si utilizarea sistemului de camere 750 cat mai usoare posibil pentru clientii nostri. Puteti achizitiona sau citi specificatii suplimentare pe fiecare dintre sistemele noastre de camere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like