Diverse

50 nume de fetite deosebite din Europa

50 nume de fetite

„Numele este important atat pentru parinti cat si pentru minunea din viata lor.Nu este de mirare că părinții din toate mediile culturale aleg prenume cu o sonoritate deosebita,sau cu o anumita semnificatie.Cauti un nume deosebit pentru printesa ta,diferit de alte nume de fetite?

Pentru a alege numele pentru copil este important sa iti placa ,dar trebuie sa ti cont si de alte lucruri cum ar fi cacofonia.Cum suna numele copilului cand il pronunti?Poate fi pronuntat bine in limba tarii in care locuiti?Este armonios?Numele de familie se potriveste cu prenumele ales?Acordati atentie la rimele pe care le poate inspira,sau poreclele ,pentru a evita glume stupide in viitor.

Nume de fetite foarte cunoscute din Italia precum Mirabella, Serenella, Alessandra – suna absolut luxos.Cele mai intalnite sunt Isabella, Mia și Arianna.Nume populare de fete italiene din Top 300 din SUA includ Angelina, Elena, Gabriella, Luna, Liliana, Amara, Sienna și Lucia. Numele de fetițe populare în Italia includ Sofia, Ginevra – varianta italiană a Guinevere – Chiara, Noemi și Alessia,potrivit sursei
In Franta se alegea in mod traditional numele dupa sfantul din calendarul greco-catolic .Astfel cele mai cunoscute nume sunt Marie, Michelle, Catherine și Thérèse . După 1966 a fost adoptata legea care permitea parintilor sa aleaga si alt nume francez care nu era religios , precum Violette sau Geneviève. Abia în 1993, părinții au fost liberi , fără nicio restricție sa puna ce nume vor copiilor.
nume de fetite

Nume tradiționale și populare franceze pentru fete folosite în Franța și Canada. Aceste nume vor oferi oricărei fete o aura de eleganță și frumusețe ridicată.Audrey,Brigitte,Coraline,Chloé,Elise,Jeanne,Julieta,Mélanie,Noémie,Stéphane potrivit sursei

Tot mai multi oameni cauta nume de inspiratie norvegiana pentru copii lor.O explicatie ar fi faptul ca Norvegia ocupa topurile drept cea mai fericita tara din lume sau datorita serialelor care au facut ca numele vikingilor sa fie atat de solicitate.

Cele mai populare nume isi au radacinile in numele zeitelor norvegiene,Astrid,inseamna forta dumnezeiasca ,Freya,Ingrid,Solveig,adica fiica soarelui sau calea soarelui,Sigrid/Sigfrid,Frigg,Sif/Siv,Gunhild,Saga potrivit sursei.

In Spania numele era ales de parinti ,nasi si preotul paroh.De obicei si aici se dadea numele unuia dintre sfintii zilei in care s-a nascut ,deoarece se credea ca acesta va actiona ca un inger pazitor al copilului.Acum se cauta originalitatea,sensul numelui sau sunetul sau.

Nume cu rezonata spaniola sunt cele mai potrivite pentru nume de fetite Amaya,Martina,Lucía,Valentina,Carla,Valeria,Elena,Abril ,potrivit sursei

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like