Business

14 moduri uimitoare, de a recicla o sticla de plastic

recicla o sticla de plastic

O sticla de plastic poate fi reciclata in nenumarate moduri,noi va prezentam doar 14 idei.Trăim într-o lume în care multe dintre obiectele noastre de zi cu zi sunt de unică folosință. De la sticle la pungi de plastic , aruncăm o mulțime de obiecte dăunătoare pentru mediu, dacă nu sunt reciclate corespunzător. O modalitate benefica , este de a reutiliza sau recicla obiectele de unică folosință.Recicland o sticla ,aveti automat un produs nou in casa ,fara a da banii pe el .

Moduri:

1 Daca ai nevoie de un strop de inspiratie, aranjamentele cu plante te vor face sa crezi ca ti-ai mutat biroul in natura.
moduri

Puteți folosi acest truc pentru a sigila aproape orice.

Cu toții avem diferite chestii mici ,si nu avem unde le pune . De ce să nu folosim vechile sticle de plastic pentru a face ordine puțin?
moduri

Daca ai un animal de companie ,poti folosi sticlele de plastic pentru a creea un minunat loc de joaca pentru animalutul tau.
moduri

Daca ai 10 sticle, acest joc este ușor de făcut și ai nevoie doar de niște pâslă sau pur si simplu o hartie pentru a numerota sticlele și orice minge mică pe care o ai.
moduri. Pentru a creea acest superb mozaic o sa ai nevoie de cate sute sau chiar mii de dopuri ,dar merita tot efortul rezultatul obtinut. Sticlele de plastic sunt excelente pentru a ține aproape orice – creioane ba chiar ustensile de bucătărie! Găsiți undeva unde să atârnați pentru a menține ustensilele la îndemână.

Cu putina imaginatie si indemanare poti să transformi sticlele de plastic într-un coș ? Genial nu!
moduri

Acest hrănitor inovator pentru animale de companie este perfect pentru prietenul tău blănos!

Boluri mici pentru gustări, care arată mult mai frumos decât un bol obișnuit alb,si avantajul ca nu se poate sparge?!

Adevarate opere de arta ,usoare si confortabile.

Un alt mod superb de reciclare a sticlelor de plastic sunt acești fluturi decorativi.

O forma perfecta pentru prajituri sau gogosi.

Fiecare sticlă de plastic care este reutilizată,este o sticla care are o noua viata ,mult mai frumoasa decat sa polueze mediul inconjurator.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like