Diverse

Hot in Cleveland

“Hot in Cleveland” este un serial american de comedie difuzat de TV Land, avandu-le in rolurile principale pe Valerie Bertinelli, Jane Leeves, Wendie Malick si binecunoscuta Betty White. Serialul a debutat pe 16 iunie 2010, fiind prima serie originala TV Land; la momentul respectiv a devenit cel mai vizionat program din istoria de 14 ani a televiziunii si au fost comandate inca zece episoade. Pe 14 mai 2014 TV Land a reinnoit “Hot in Cleveland” pentru un al saselea sezon, declarand ca acesta este si ultimul.

Serialul are in centrul actiunii trei veterane ale industriei divertismentului, trecute de prima tinerete (Valerie Bertinelli, Jane Leeves si Wendie Malick) originare din Los Angeles care descopera in comunitatea din Cleveland, Ohio oameni mai buni si mai primititori, dar si mai bine pentru ele, mai putin axati pe tinerete. Acestea ajung in acest oras in urma unei aterizari de urgenta in drumul lor spre Paris. Descoperind atitudinea oamenilor de aici, se hotarasc sa ramana aici o perioada, asa ca inchiriaza o casa de care are grija o batrana cu gura mare (Betty White).

Productia a fost vazuta ca o versiune moderna a serialului clasic din anii 1980, “The Golden Girls” (“Fetele aurii”), in care Betty White jucase in rol principal. Serialul a primit recenzii pozitive de la criticii de specialitate, fiind apreciate in special Wendie Malick si Betty White.

Recomand serialul pentru toti cei care vor sa rada cu gura pana la urechi. Momentan sunt la sezonul patru si pot spune ca nu-si pierde din umor, ba chiar devine mai amuzant. Serialul vrea clar doar sa distreze telespectatorul, evitand adeseori temele serioase, iar, atunci cand este prezentata o problema sociala contemporana (adoptia, rolul femeii in societate dupa ce implineste 50 de ani etc) acest lucru se face mereu plin de umor, fara momente triste sau foarte induiosatoare, dupa cum mai au obiceiul sitcomurile sa faca.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like