Diverse

Cele mai bune seriale, de urmarit pe Netflix

Cele mai bune seriale

Netflix este un serviciu online, care le permite abonaților să vizioneze seriale, filme și documentare pe diferite dispozitive conectate la internet (Laptop, TV, Smartphone, Tabletă). Abonamentul Netflix este lunar și poate fi întrerupt oricând de către client.? Am selectat pentru tine o listă cu cele mai bune seriale originale, care merita sa iti petreci timpul in fata televizorului.

  1. 1 La Casa de Papel-jaful în stil spaniol a fost gândit de un personaj cu un trecut obscur, numit în film “El Profesor” care reușește să strângă lângă el opt tâlhari,,ce nu par să aibă nimic în comun decât infracțiunile comise.
 1. 2 Black Mirror– este o serie de antologie care atinge neliniștea noastră colectivă cu lumea modernă, cu fiecare episod de sine stătător, o poveste unica și plină de suspans, care explorează teme ale tehno-paranoiei contemporane.
 2. 3 Narcos-este un serial despre Pablo Escobar, un gangster din viața reală care i-a depășit chiar și pe cei mai scăpători de ficțiune. Spectacolul a creat un thriller convingător în jurul vieții sale uimitoare și al morții.
 3. 4 Ozark-Un consilier financiar mult mai serios, Marty Byrde, se muta cu întreaga familie dintr-o suburbie din Chicago în munții Ozark din Missouri. El se implica intr-o schemă de spălare a banilor pentru cartelurile mexicane. Atmosfera, plină de suspans, vinovăție și traficantii de droguri care ii creează probleme.
 4. Cele mai bune seriale, de urmarit pe Netflix
 5. 5 The Crown-urmareste povestea , Regina Elisabeta a II-a ca proaspăt căsătorită, în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume.Şaptezeci şi trei de milioane de telespectatori au urmărit cel puţin un sezon , anunţa în ianuarie Ted Sarandos, director de conţinut la Netflix.
 6. 6 Stranger Things– Un băiețel dispare într-o dimensiune paralelă,in timp ce prietenii, familia și poliția locală caută răspunsuri. Ei sunt atrași într-un mister extraordinar care implică experimente guvernamentale de top-secret, forțe supranaturale terifiante .
 7. 7 The OA– povestea se învârte în jurul Prairie Jhonson, o fată adoptată care a dispărut brusc. Și după decalajul de șapte ani, se întoarce, afirmând că este o OA care este un Înger Original. Prairie decât decide să ajute foarte alte persoane care au nevoie de ea. Acești oameni sunt blocați în altă dimensiune și nu sunt în stare să se întoarcă acasă așa cum a fost ea.
 8. 8 House of Cards -Interpretează povestea unui cuplu fără scrupule, determinați să ajungă cât mai sus pe scara puterii politice americane. Nu se dau la o parte atunci când e nevoie să joace murdar, să manipuleze și chiar să ucidă.
 9. 9 The Walking Dead-Serialul prezinta conflictele in care sunt angrenate persoanele conduse de fostul politist Rick Grimes si alte grupuri de oameni neinfectati,dar brutali si salbatici,cu consecinte,adeseori,mai sangeroase,care conduc,in mod inutil,la pierderi de vieti omenesti.The Walking Dead ne ofera o astfel de perspectiva sumbra dar si incercarea unui grup de oameni de a supravietui unei astfel de pandemii.
 10. 10 Orange Is The New Black-Personajul principal, Piper Chapman, din cauza greșelilor din tinerețe, ajunge în închisoare, unde trebuie să petreacă 15 luni. Acum va trebui să supraviețuiască în noul mediu.

Cele mai bune seriale, de urmarit pe Netflix

Conform site-ului oficial, Netflix pune la dispoziție un portofoliu uriaș de producții, de la seriale și filme, până la show-uri de stand-up comedy și documentare.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like